Derks

Veranderen en meebewegen

Kleurrijk ondernemen -sinds 1927-

De zorg voor een goed samengaan van voet en schoen, is door de jaren heen blijven bestaan. Het gesprek met de ander geeft het ondernemerschap de bijzondere kleur.

WINKEL

2018 stond in het teken van verfrissing.
De muren hebben een flinke onderhoudsbeurt gehad en het interieur is vervangen.
Het geeft licht en veel ruimte. We zijn blij met het resultaat en hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen!

2019 staat in het teken van meebewegen
De schoenmode verandert voortdurend. De mode staat meer en meer in het teken van gemak.
Licht, soepel, aangenaam en tegelijkertijd de voet voorzien van de juiste steun.

Merken die daarbij in het oog springen zijn Hartjes en Mephisto.
HARTJES Life is a Journey

Hartjes staat bekend om de gepatenteerde XS technologie: de hartjes-zool heeft een geintegreerde afwikkel-lijn, die de natuurlijke afwikkeling van de voet bij het lopen ondersteunt en is vervaardigd van rubber die verend en dempend werkt.

Het bovenwerk van de schoen is van leer en is aangenaam voor de voet; het geeft met de voet mee, terwijl het niet zijn vorm verliest. Het leer laat de voet ademen en zorgt voor een goed schoenklimaat; transpiratie wordt opgenomen en naar buiten afgegeven.

De hoge wintermodellen zijn voorzien van een zachte dunne wollen voering.

Mephisto SOFT AIR Technologie

Harde schokken tijdens het lopen vormen voortdurend een belasting voor het hele lichaam. Gewrichten, tussenwervelschijven en de wervelkolom worden een heel mensenleven lang blootgesteld aan deze onnatuurlijke belasting tijdens het lopen op een harde ondergrond.

Speciale schokdemping in de hiel en de zachte, schokabsorberende SOFT-AIR-tussenzool in alle MEPHISTO-schoenen verminderen deze schokken tot een absoluut minimum.

WERKPLAATS

Materiaalkeuze is geen automatisme. In de werkplaats wordt gelet op kwaliteit, flexibiliteit en zeker op kleur. Zolen en hakken hebben een diversiteit aan kleuren. Er is nu veel kleurrijk materiaal beschikbaar om schoenen hun oorspronkelijke look te geven.